Opgericht op 20 mei 1968
 

Titels voor Annette Wijnja

[b]De tweede dag van het Open Nederlands Masters Kampioenschap in Eindhoven heeft vier medailles opgeleverd. Annette Wijnja en de estafetteploeg wisten 2 gouden en 2 zilveren medailles te veroveren. Daarnaast werden er nog 4 clubrecords gezwommen.[/b]

Annette was op zowel de 50 als de 100 meter schoolslag de beste in haar categorie. In beide gevallen was ze sneller dan halverwege maart van dit jaar. Behalve de persoonlijke medailles maakte Annette ook deel uit van de estafetteploegen die zilver wisten te halen.

De 4×100 meter wisselslag (Sabrina Boekhout, Annette, Kim Wijnja en Tonny Methorst) wisten onder het Brabants en Nederlands Masters Record te finishen, maar hadden de pech dat ze een ploeg van PSV voor zich moesten dulden. De eindtijd was wel goed voor een clubrecord.
De 4×50 meter vrije slag ploeg bestond uit dezelfde dames en opnieuw was een ploeg van PSV sneller dan de Werkendammers. De eindtijd was een kleine seconde langzamer dan het clubrecord.

Tonny wist op de 100 schoolslag het clubrecord bij de 25-plussers aan te scherpen en werd hiermee 6e in haar categorie. Bij de heren wisten Mark Visser en Erik Huisman ook beide 6e te worden in hun categorie. Erik wist zijn persoonlijk en clubrecord met een halve seconde aan te scherpen.

Voor Kim was er een 6e plaats op de 50 rugslag in een nieuw persoonlijk en clubrecord. Kim verbeterde haar beste tijd in het 50 meter bad met 0,04 seconden. Sabrina kon haar stunt van een jaar terug niet herhalen en werd 7e.

Morgen komen Annette, Kim en Arjon de Bok aan de start. Er is dan deelname op de 200 schoolslag (Annette), 50 vrije slag (Arjon, Annette en Kim) en 100 vlinderslag (Arjon en Kim). De verwachte starttijden zijn respectievelijk rond 15:22, 16:52, 17:11, 17:13, 17:26 en 17:38.