Opgericht op 20 mei 1968
 

Goed bezochte Jaarvergadering

[b]Afgelopen avond was de jaarvergadering van de Biesboschzwemmers in t Bieshonk. Behalve de vaste items op de agenda, werden ook de aanwezige jubilarissen gehuldigd. Tevens werd er afscheid genomen van de penningmeester en werd de nieuwe voorzitter en penningmeester geïnstalleerd.[/b]

Ellie Admiraal, Ellie de Kooter, Marjo Goelema en Jenette Tolhoek werden allen in het zonnetje gezet omdat ze al 25 jaar lid zijn van de Biesboschzwemmers. De beide Ellies zijn nog langs het bad te vinden als official en Marjo vinden we geregeld in het bad tijdens de diverse (masters)wedstrijden. Jenette heeft enige jaren geleden haar badpak aan de willigen gehangen, maar is als donateur nog steeds lid van onze mooie vereniging. De beide Ellies en Marjo kregen uit handen van Willem Boljé en Annette Wijnja een beeldje en een bosje bloemen. Jenette kon helaas niet aanwezig zijn en zal dit later krijgen.

Marjo kreeg ook nog een prestatiemedaille voor haar Nederlandse Masters Records op de 50 schoolslag in zowel het 25 als 50 meter bad. Zij heeft deze records in 2012 gezwommen.

Annette werd door het bestuur verrast met een bosje bloemen omdat ze in februari voor de 5e maal uitgeroepen is tot Sportvrouw van de gemeente Werkendam.

Het bestuur bestaat sinds vandaag uit:
Willem Boljé – voorzitter
Annette Wijnja – secretaresse
Corrie Bastiaanse – penningmeester
Annelies Visser – lid
Barbara voor den Dag – lid
Erik Huisman – lid