Opgericht op 20 mei 1968
 

Annette Wijnja sportvrouw 2012

[b]Vanavond is Annette Wijnja uitgeroepen tot sportvrouw 2012 van de Gemeente Werkendam. Zij liet o.a. Marjo Goelema en Sabrina Boekhout achter zich. Daarnaast waren ook nog enkele amazones en de zitvolleybalster Marieke de Ruyter.[/b]

Zodoende werd Annette voor de vijfde keer uitgeroepen tot sportvrouw. Annette was al sportvrouw van 2007, 2008, 2009 en 2010.

Bij de heren waren Harry Cornet en Arjon de Bok genomineerd, echter zij eindigden achter mountainbiker/wielrenner Dennis Ebert. Bij de sportploegen werd Kozakken Boys 1 uitgeroepen tot sportploeg bij de senioren, zij lieten o.a. het mastersteam van de Biesboschzwemmers achter zich.

Bij de jeugd zijn er twee prijzen te winnen, namelijk talent en jeugdsporter. Thomas Zielhorst en Sanne van de Pol waren beide genomineerd voor jeugdsporter, maar Coen Swijnenburg ging er met de prijs vandoor. Coen is wereldkampioen windsurfen.

%d bloggers liken dit: