Opgericht op 20 mei 1968
 

Bowlen vrijdag 2 november 2012

[b]Het eerste uitje van dit seizoen komt er weer aan! Aangezien het vorig jaar zo goed bevallen is door iedereen, hebben we besloten om ook dit jaar weer een avond te gaan bowlen! Deze avond is dus voor alle leeftijden.[/b]

Dit betekent dat zowel de jongste als de oudste zwemmers gezellig met ons mee mogen. Dit past natuurlijk niet tegelijkertijd op de bowlingbaan, dus vandaar dat wij, net zoals vorig jaar, het gaan opsplitsen in 2 verschillende tijden.
Hoe doen we dit nou?
• Op vrijdagavond 2 november gaan we bowlen in Gorinchem bij Piratenland!
• De kinderen die nog op de basisschool zitten, bowlen van 6 uur tot 7 uur ’s avonds. Zij hoeven maar € 3,50 te betalen. Dit is inclusief één drankje.
• De oudere zwemmers vanaf de brugklas bowlen van 7 uur tot 8 uur ’s avonds. Zij betalen € 4,50 en dit is ook inclusief één drankje.
• Het vervoer naar de bowlingbaan zal zelf geregeld moeten worden.
• Adres: Kleine Schelluinsekade 3, 4204 TZ, Gorinchem.

Voor de kleintjes zullen de leden van het RCT-team erbij zijn om ervoor te zorgen dat alles goed gaat. Verder geldt voor beide groepen dat jullie er tien minuten van te voren moeten zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen met bowlen.

De uitnodiging kun je vinden op: https://www.b-b-z.nl/algemeen/link.php?link=https://www.b-b-z.nl/download/Bowlen+uitnodiging.pdf