Opgericht op 20 mei 1968
 

NJK2012 sessie 2

[b]De tweede sessie van het NJK2012 kwam Sanne van de Pol aan de start op de 50 vrije slag. Tijdens de Brabantse had ze haar tijd neergezet op 29.27 en hiermee stond ze als 22e ingeschreven. Enkele dagen na de Brabantse wist ze haar tijd in het 25 meter bad aan te scherpen tot 28.77 en dus was de hoop aanwezig dat ze misschien wel onder de 29 seconden kon zwemmen.[/b]

Met een reactietijd van 0.79 seconden was Sanne goed van het startblok weg en daarna wist ze een goede race te zwemmen. Helaas gaf de tijdwaarneming 29.63 seconden aan en dit is goed voor een 34e plaats in de uitslag. Ze was met haar tijd nog wel de beste Brabantse deelneemster. De reactie van Mark (via facebook) [quote]29.63 Mooie race, en een mooie tijd na deze lange zit. Helaas geen pr. … zondag hopelijk wel een pr! :)[/quote]
Zondag middag mag Sanne opnieuw het zwembad in duiken voor de 100 vrije slag.

%d bloggers liken dit: