Opgericht op 20 mei 1968
 

Brabants Masters Record voor Harry Cornet

[b]Amersfoort, 18 maart 2012 – Een dag na de masterswedstrijd in Eindhoven gingen Harry Cornet en Arjon de Bok naar Amersfoort. Daar stond een masterswedstrijd in een 50 meter bad gepland en beide hadden zich daarvoor ingeschreven. Met twee masters clubrecords en vier goede tijden konden de 40-plussers thuis komen.[/b]

Arjon had zich ingeschreven op de 50 en 100 rugslag en vooral over zijn tijd op de 100 meter was hij tevreden. Arjon zwom een halve seconde langzamer dan in 2009 tijdens de Europese Masters Kampioenschappen in Spanje. Een week na de enigszins teleurstellende 100 ‘rug’ tijdens de competitie geeft dit een goed gevoel richting Italië.

Harry kwam aan de start op de 50 vrije slag en 100 schoolslag. Zijn tijd op de 50 vrije slag was een verbetering met een kwart seconde van het Brabants Masters Record uit 2004! Op de 100 schoolslag zwom Harry een clubrecord bij de masters. De reactie van Harry was dat het in Italie een stuk harder zal gaan omdat hij de eerste 50 meter voor zijn doen te rustig af was gegaan.

Arjon en Harry hebben samen met Annette Wijnja en Dennis Klop nog ongeveer 3 maanden tot de start van de Wereld Masters Kampioenschappen in Italië. Daarvoor staat nog ieder geval de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen op het programma en een limietwedstrijd in het 50 meter bad van Nijmegen.