Opgericht op 20 mei 1968
 

Twee zilver voor Jade op KSF 2010

Dit weekend staat in het teken van de Kring Speedo Finale (KSF). Deze wedstrijden worden gehouden in zwembad De Stok te Roosendaal. Mark is daar samen met Carmen, Jade en Chantal naar toegegaan voor de eerste dag.

Op de 200 wisselslag en 100 vlinderslag bij de meisjes minioren 5 wist Jade 2 keer naar het zilver te zwemmen. Haar tijd op de vlinderslag was iets langzamer dan haar inschrijftijd. Haar tijd op de 200 wisselslag staat niet op het internet. Dit wordt, als het goed is, morgen aangepast. Op de 100 vrije slag werd Jade vierde. In dezelfde categorie kwam ook Chantal aan de start. Zij werd 15e op de 200 wisselslag en 11e op de vrije slag.

Carmen kwam net als Chantal 2 keer aan de start. Op de 100 vrije slag zwom Carmen een tijd van 1.28.68 en dit is goed voor een 16e plaats. Op de 100 rugslag zwom Carmen een tijd van 1.40.51 en eindigde ze op een 15e plaats.

Op http://www.zpv-hieronymus.com/liveresults/w4/index.html kan morgen de wedstrijd gevolgd worden.

Fotos:

%d bloggers liken dit: