Opgericht op 20 mei 1968
 

50 meter bad trainingen

In de maanden maart en april is er de mogelijkheid om in Dordrecht te wennen aan het zwemmen in een 50 meter bad. Om in aanmerking te komen voor deze trainingen moet je minimaal een limiet voor de Brabantse Zomer Kampioenschappen hebben of aangegeven hebben dat je mee wilt doen aan de Nederlandse Masters Kampioenschappen lange baan in Eindhoven.

De data zijn:
6 maart
13 maart
27 maart
3 april
10 april
17 april

De goed oplettende lezer valt het op dat 20 maart er NIET tussen staat. De reden hiervoor is dat er dan geen ruimte is omdat een andere vereniging gebruik maakt van het zwembad. Op 24 april zijn we, als het goed is, met een grote groep zwemmers in Antwerpen.

Vervoer naar de training toe moet je zelf regelen. Om dat iets makkelijker te maken staat hieronder de lijst met namen van degene die in Dordrecht mogen trainen. De volgende personen mogen in Dordrecht trainen:
Arjon de Bok
Harry Cornet
Lisanne van Dijk
Vincent van Dijk
Erik Drewes
Anouk Goes
Jade Groeneveld
Anne Ippel
Tonny Methorst
Sanne van de Pol
Daryl Polder
Lukas Schmidt
Rebecca Schmidt
Bart Schouten
Mark Visser
Kim Wijnja
Annette Wijnja
Thomas Zielhorst
Willjan van der Zouwen
Francijna de Kooter
Dennis Klop

We hebben in Dordrecht de beschikking over 1 baan en daarom willen we graag weten wie er mee gaan naar Dordrecht. De uitnodiging met het strookje kun je vinden op: https://www.b-b-z.nl/algemeen/link.php?link=https://www.b-b-z.nl/download/50m%20bad%20trainingen.pdf

Let op dat je op tijd in het zwembad aanwezig bent en slippers mee neemt.