Opgericht op 20 mei 1968
 

Marcha Admiraal sportvrouw junioren

Vanavond zijn in Wijk en Aalburg de sportverkiezingen georganiseerd door Jetty Duister. Deze verkiezingen beslaan een grote regio, namelijk het land van Heusden en Altena, de Bommelerwaard en de Langstraat. Marcha Admiraal was genomineerd bij de sportvrouw junioren en Annette Wijnja is dat bij de senioren.

Rond 19.45 uur kreeg ik een sms met het bericht dat Marcha (opnieuw) verkozen is tot sportvrouw junioren. Zij liet Tanita Hofmans, Viviane van Hees, Fransiene van Eck en Jetske Viveen achter zich.

Voor Annette zat er uiteindelijk niet meer in dan een vierde plaats. De andere kandidates hadden ook een indrukwekkende staat van dienst bekeken over 2009.

Over drie weken staan de verkiezingen van de gemeente Werkendam op het programma. De nominaties worden pas op de avond zelf bekend gemaakt. De volgende personen mogen in ieder geval naar voren komen omdat zij kampioen zijn geworden:
– Annette Wijnja
– Francijna de Kooter
– Marcha Admiraal
– Jade Groeneveld
– Arjon de Bok
Deze avond begint om 19.00 uur en aan het einde van de avond worden de sportvrouwen en -mannen bekend gemaakt. Meer informatie op: http://www.sportgala-gem-werkendam.nl

%d bloggers liken dit: