Opgericht op 20 mei 1968
 

Goede sprinttijden voor Annette en Dennis

De tweede dag kwamen er twee masters aan de start. Annette en Dennis mochten hun kunsten bewijzen op de schoolslagsprint. Dennis stond 43e en Annette 9e.

Als eerste mocht Dennis aan de start verschijnen. Het doel was zorgen dat hij met een tijd in de uitslag opgenomen zou worden. Dennis zwom een tijd van 35.15 en dit was voldoende. Hij werd 39e bij de heren tot 30 jaar. De trainingen van de afgelopen zomer lijken hun vruchten dus af te werpen. Zijn tijd is goed voor een verbetering van het mastersrecord bij de heren tot 30 jaar.

In de 28e serie bij de dames mocht Annette op baan 0 (nul) starten. Ze was ingeschreven met een 9e tijd, namelijk 38.56. Ze wist in haar serie als 5e aan te tikken in een tijd van 38.23 en dit is ruim sneller dan haar eigen masters record, bij de Biesboschzwemmers en in Noord-Brabant. Voor het record in Nederland had ze een tijd onder de 38.10 moeten zwemmen. Twee jaar geleden werd ze 11e van Europa en nu mag ze een oorkonde ophalen, dit is toch een goede progressie.

Morgen komen alle vier de zwemmers aan de start. Franciijna en Arjon op de 50 rug, Annette en Dennis op de 100 schoolslag.