Opgericht op 20 mei 1968
 

Uitverkiezing sportgala was mijn leukste prijs

WERKENDAM – Zwemster Annette Wijnja (42) uit Werkendam won vorig jaar de prijs voor Beste Sportvrouw tijdens het eerste sportgala. “Dat is misschien wel de leukste prijs die ik in mijn carrière heb gewonnen”, zegt de zwemster van de Biesboschzwemmers. “De prijs staat dan ook nog steeds op mijn televisie te pronken.” Bij het komende sportgala maakt Wijnja grote kans haar titel te prolongeren, er zijn namelijk slechts twee aanmeldingen voor de categorie Beste Sportvrouw. “Dat komt omdat veel vrouwen in groepsverband sporten.

Ze gaan bijvoorbeeld volleyballen of hockeyen”, aldus Wijnja, die onlangs nog vier gouden medailles won tijdens de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen in Vlissingen. “Ik werk nu toe naar de Europese Masters Kampioenschappen in Spanje in september. Opnieuw sportvrouw van Werkendam worden op mijn leeftijd zou alvast een flinke steun in de rug zijn.”

%d bloggers liken dit: