Opgericht op 20 mei 1968
 

Sportiom-uitje: NOG 1 DAG

Geachte iedereen die mee gaat naar het Sportiom,

Zoals vele voorgaande jaren, is het Sportiom vaste prik ergens in januari.
Hier gaan ook altijd veel mensen mee naartoe, en ieder jaar verbaas ik mij weer dat ik meer aanmeldingen krijg als het jaar daarvoor.
Dit jaar werd ik wederom verrast, en ik ben dus wederom ook weer verbaasd over het aantal personen. Ik had dit nooit gedacht, en ook nooit durven geloven, maar er gaan weer meer mensen mee als vorig jaar.
In 2006 gingen we met 52 personen, in 2007 werden dit er 68, in 2008 zelfs 76, maar nu gaan we met nog meer.
We gaan namelijk met 84 sterk naar het Sportiom in Den Bosch. En wat nog leuker is, we gaan met 84 man een invasie houden in de McDonalds te Waalwijk.
Zo zie je maar weer dat we toch een erg gezellig clubje hebben, want niemand wil dit feest missen!

Mensen, ik heb er zin in, jullie ook?

Groet, en tot morgen!

Mark
RCT-team

Kijk voor de auto-indeling hier: https://www.b-b-z.nl/link.php?link=https://www.b-b-z.nl/download/Indeling%20vervoer%20Sportiom%202009%20website-1.pdf
Even nog een extra begeleidend briefje voor het Sportiom 😀

Wij verzoeken jullie, de chauffeurs, om niet op het terrein van het Sportiom te parkeren, maar daar tegenover, bij het voetbalstadion. Dan is het parkeren namelijk gratis, en dat scheelt ons dan € 4,- per auto voor een parkeermunt. Die € 4,- kunnen we dan dus bij iedere auto extra in de envelop doen, voor de McDonalds.

Verder zal het net als alle andere keren verlopen. Jullie hoeven niets te betalen bij inschrijving. Dit houdt dus in, dat jullie gratis toegang hebben tot het zwembad. Het geld wat wij dan nog over houden, wordt altijd verdeeld over het aantal personen per auto. In principe is dit genoeg geld voor een Happy Meal, voor ieder kind in de auto. Maar nu is het vaak het geval, dat ze een Big Mac o.i.d. willen hebben, en dan zal er dus moeten worden bij betaald.
En de één heeft zelf extra geld mee, maar de ander niet. “Jullie zullen dan dus waarschijnlijk voor die paar extra kosten moeten opdraaien”.

Wij hopen dat jullie hier begrip voor hebben.

Als laatste willen we nog even duidelijk vermelden dat het geld in de envelop, alleen voor de kinderen is. Je zult dus in ieder geval voor je zelf moeten betalen, bij de McDonalds.