Opgericht op 20 mei 1968
 

Opnieuw goud voor Laura Korsman

Heerjansdam/Aalsmeer, 16 en 17 augustus 2008 – Het afgelopen weekend heeft Laura Korsman (1993) namens de Biesboschzwemmers meegedaan aan twee open water wedstrijden. Ze startte op beide wedstrijden op de 2000 meter schoolslag.

In Heerjansdam zwom Laura een redelijke wedstrijd maar moest ze genoegen nemen met een vierde plaats. Haar eindtijd van 40.31.14 was één van haar snellere wedstrijden van dit openwater seizoen. Zij is pas drie keer sneller geweest.

Een dag later in Aalsmeer was Laura sneller dan in Heerjansdam en dit leverde haar een gouden medaille op bij de meisjes geboren in 1992 en later. Bij de dames bleef Laura op een mooie vierde plaats steken.

Deze week zijn de trainingen van de Biesboschzwemmers weer begonnen. De laatste 2 weken zullen in Werkina op maandag- en donderdagavond de eerste stappen voor het seizoen 2008-2009 gezet worden. De eerste week van september is er de zwem4daagse en vervallen de trainingen. Vanaf maandag 8 september gaan de trainingen in de binnenbaden van start. Op zaterdag 30 augustus is er in clubgebouw ’t Bieshonk een bijeenkomst waar nadere uitleg gegeven gaat worden over het komende seizoen.