Opgericht op 20 mei 1968
 

Goede tijden Marcha Admiraal

Eindhoven, 3 maart 2007 – Terwijl de jongste zwemmers in Giessen aan het strijden waren in de Jeugdvierkamp, ging Marcha Admiraal naar Eindhoven om daar namens Kring Noord-Brabant uit te komen in de MeerKringenOntmoeting. Marcha mocht startten op de 100 vrijeslag en vlinderslag.

Op beide afstanden wist Marcha onder haar tijden te blijven die zij eerder gezwommen heeft in een 50 meter bad. Haar eindtijd van 1.03.98 op de vrijeslag bekende dat zij zich voor de Nationale Junioren Kampioenschappen heeft gekwalificeerd. Haar tijd op de vlinderslag (1.16.58) mocht er ook zijn.

Momenteel wordt er door Marcha hard getraind voor de competitiewedstrijd van 17 maart en alle wedstrijden die dit seizoen nog gaan komen. Het doel is om op de Nationale Junioren Kampioenschappen medio juni goed te kunnen zwemmen. Aanstaande zaterdag gaat Marcha naar Amsterdam om daar deel te nemen aan de Talent Info Dag van de KNZB. Aan deze dag mogen alleen zwemmers meedoen die eind januari in Emmen hebben gezwommen en bij de beste 15 van Nederland horen.