Opgericht op 20 mei 1968
 

Top 10 klassering voor Marcha Admiraal

De laatste sessie begon met 100 schoolslag voor de jongens en daarna kwam de 100 vrijeslag voor de meisjes. Marcha stond als achtste ingeschreven met een tijd van 1.01.96 gezwommen begin december in Gorinchem.

Tijdens diverse estafette nummers hadden een aantal meisjes van PSV al laten zien sneller te kunnen zwemmen dan de inschrijftijd van Marcha. Zij moesten echter voor Marcha startten en konden nu niet tippen aan de inschrijftijd van Marcha.

In serie 5 mocht Marcha startten op baan 4. Ze startte voorzichtig, maar na 50 meter keerde ze als tweede in 29.81. In de derde baan veranderde er weinig en was het afwachten hoe het de laatste 25 meter zou gaan.

De laatste 25 meter begon Marcha sterk,maar de laatste 10 meter ging ze technisch minder goed zwemmen. Het was ook goed te zien dat Marcha moe werd, maar ze tikte aan in een nieuw persoonljik record van 1.01.61. Dit betekent een verbetering van haar eigen clubrecord met 0,35 seconden en haar vierde persoonlijke record van het NJK-weekend. In de eindrangschikking komt Marcha als negende voor.