Opgericht op 20 mei 1968
 

Goede tijden tijdens LAC-wedstrijd

Oosterhout, 28 januari 2007 – In Oosterhout werd de eerste wedstrijd van de derde periode gezwommen van het Lange Afstand Circuit. Giel van Dijk (1991) en Laura Korsman (1993) hadden zich ingeschreven voor de 400 wisselslag.

Giel van Dijk had de afgelopen weken niet getraind vanwege een vakantie. Hij had daarom besloten de wisselslag te zwemmen in plaats van de 2000 meter vrijeslag. Dit was een verstandige keuze. Giel kon vandaag niet aan zijn tijd komen, maar zwom wel een goede wedstrijd.

Laura Korsman deed voor het eerst mee aan de 400 wisselslag. Zij was ingeschat op een tijd van 7 minuten. Ze wist zichzelf te verbazen door onder deze tijd te blijven. Laura zwom 6.43.09. Dit is niet in de buurt van een limiet voor de Brabantse, maar de 400 wisselslag is een moeilijke afstand. Als Laura blijft trainen zoals ze de afgelopen week heeft gedaan dan is de verwachting dat zij nog wel op een aantal afstanden kan voldoen aan limieten.

%d bloggers liken dit: