Opgericht op 20 mei 1968
 

Grote inschrijving voor ZC-5

Over ruim een week organiseren De Biesboschzwemmers de vijfde wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel 2006. In het voorwoord van de uitnodiging schreef ik dat aan de Zuidelijke Cirkel tussen de 30 en 40 verenigingen meedoen die verantwoordelijk zijn voor 375 tot 500 starts. Nu blijkt dat ik er niet ver vandaan hebt gezetten met mijn schattingen.

De laatste inschrijvingen zijn verwerkt en de tellingen zijn gedaan. Als alles klopt komen er 36 verenigingen gaan naar Gorinchem. Hiervan is 1 verenigingen afkomstig uit België. In totaal doen er 148 zwemmers en zwemsters mee, die zorgen voor 461 persoonlijke starts en 23 estafettes.

Bij de 461 persoonlijke starts hebben 2 zwemmers aangegeven een aanval te willen doen op een Europees Masters Record. We wensen hen veel succes.

De wedstrijd duur zonder pauze blijft binnen de 3 uur, namelijk 2 uur en 58 minuten. Er zal niet gehaast hoeven te worden, want er is voldoende ruimte voor uitloop.

De komende dagen komen er mogelijk dat afmeldingen, maar toch kunt u de startlijsten op deze site vinden onder het kopje download.