Opgericht op 20 mei 1968
 

Anouk Goes sterk op schoolslag

Roosendaal/ Uden, 10 en 11 juni 2006 – Tijdens de Kring Speedo Finale hebben Anouk Goes (1994), Bart Schouten (1994) en Bart Wijnja (1996) de eer van de Biesboschzwemmers hoog proberen te houden. Anouk was met een 10e plaats op de vlinderslag de best geklasseerde zwemster.

Voor Anouk Goes stonden er twee afstanden op het programma, nl. de 100 schoolslag en 100 vlinderslag. Op de schoolslag wist Anouk haar persoonlijk record aan te scherpen met bijna 1,5 seconden. Op de vlinderslag kwam Anouk tekort om haar beste tijd aan te scherpen.

Bart Schouten en Bart Wijnja mochten allebei startten op de 100 schoolslag. Ze konden jammer genoeg niet in de buurt van het persoonlijke records komen.

Voor Anouk en Bart was dit de laatste keer dat ze mee mochten doen aan een Speedowedstrijd. Ze laten hun minioren tijd nu achter zich en mogen nu proberen te gaan voldoen aan limieten voor de Nationale Kampioenschappen.

Nationale Kampioenschappen
Het komende weekend staan de Nationale Junioren Kampioenschappen op het programma. Marcha Admiraal (1993) en Giel van Dijk (1991) zullen daar aan de start verschijnen. Marcha mag starten op de 50, 100, 200 en 400 vrijeslag. Giel zal op de 100 en 200 vrijeslag op het startblok staan. De beste kansen zijn er voor Marcha. Zij staat achtste op de 100 en negende op de 200 vrijeslag.

%d bloggers liken dit: