Opgericht op 20 mei 1968
 

Goede tijden Annette Wijnja

Emmeloord, 22 januari 2006 – Tijdens de Nationale Master Kampioenschappen in Emmeloord heeft Annette Wijnja goede tijden genoteerd. Annette was ingeschreven op de 50 vlinder- en schoolslag en de 100 vrijeslag.

Op de eerste afstand, de 50 vlinderslag, zwom Annette naar een nieuw persoonlijk record. In een goede wedstrijd wist zij bijna een kwart van een seconde van haar tijd af te zwemmen. Deze tijd betekende eveneens een clubrecord bij de masters van de Biesboschzwemmers.

Op de schoolslag bleef Annette helaas boven haar beste tijd. Ze wist wel als tweede aan te tikken, maar door de beperkte deelname op het nummer voor haar leeftijdscategorie was er alleen voor de kampioen een medaille.

Op de laatste afstand kwam Annette niet tot een verbetering van haar persoonlijke record. Ze bleef 0,3 seconden boven haar beste tijd.

Komend weekend staan de Nationale Junioren Kampioenschappen op het programma. In Dordrecht zal Marcha Admiraal voor de Biesboschzwemmers starten op de 50 en 100 vrijeslag. Op beide afstanden staat ze bij de top 10 van Nederland.