Opgericht op 20 mei 1968
 

Kort nieuws

Clubkampioenschappen:

Aanstaande zaterdag houden we onze jaarlijkse zomerclubkampioenschappen.Uiteraard zijn we allen bij deze wedstrijd aanwezig om te constateren of er grote veranderingen opgetreden zijn sinds de winterclubkampioenschappen. Het zal ook de laatste keer zijn dat er direct na de wedstrijd grote kampioensbekers worden uitgereikt.
In het komende seizoen worden de punten voor de zomer en winterclubkampioenschappen samengevoegd, zodat je de titel clubkampioen een heel jaar met je mee kunt dragen.

Werkdag:

Op onze oproep van enkele weken geleden zijn tot heden NUL aanmeldingen gekomen. Het mag duidelijk zijn dat u het druk heeft……………..net als wij. Maar wij zijn er in ieder geval. U ook? Dan even aanmelden a.u.b. Met zn allen is het een stuk prettiger.

Clubkrant:

Ook daarvoor kom je zaterdag naar de clubkampioenschappen.

Oud papier:

Vorige week zijn we voor een spoedoverleg bij de gemeente op visite geweest. We krijgen te maken met een nieuwe oud papier verwerker en ook een nieuwe transporteur. Onze oude vertrouwde chauffeur zien we dus niet meer op de bok. Een nadeel is nog even dat de nieuwe chauffeurs de route nog niet geheel kennen en aan ons verzocht is hier de eerstvolgende keer wat meer tijd in te steken.
Een ander gevolg van deze veranderingen is minder vervelend: we gaan meer verdienen!!! De afgelopen maanden zat het bij elkaar gelopen bedrag al tussen de (ca) 320 en 420 euro. Vanaf nu gaat de vergoeding ruim 30%!!!!!! omhoog. Met dank aan de gemeente Werkendam.
Overigens is de minimum leeftijd onlangs verlaagd tot 16 jaar, hetgeen betekend dat alle actieve leden ouder dan 15 in de planning worden opgenomen om hun steentje bij te dragen.