Opgericht op 20 mei 1968
 
De Biesboschzwemmers (teamBBZ)

Kamp 2022

We gaan weer op kamp! Weten jullie nog hoe leuk het was twee jaar geleden? Een weekend vol leuke spellen, gezelligheid en plezier. Ga jij mee? Geef je dan snel op!

Wanneer en waar?
Het kamp vindt plaats in het weekend van 23, 24 en 25 september 2022. We overnachten in kampeerboerderij ‘’De Roerdomp’ in Westelbeers. Meer informatie vind je op hun website.

Hoe ziet zo’n kampweekend eruit?
Tijdens het kampweekend spelen we leuke spellen en doen we activiteiten voor jong en oud. Op vrijdagavond vertrekken we rond 19.00 uur richting Westelbeers. Op zondagmiddag zijn we weer terug. Wil je liever niet tot en met zondag blijven? Het is altijd mogelijk om op zaterdagavond na het avondeten te vertrekken. Geef dit dan aan bij je aanmelding.

Wat zijn de kosten?
De kosten van het kamp zijn €35,- per persoon. Als je op zaterdagavond vertrekt betaal je €30,-.

Hoe kan ik me opgeven?

Ga je mee? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar secretariaat@-b-z.nl of door het strookje in te leveren bij één van de trainers. Meld je uiterlijk 11 september 2022 aan.

Wanneer moet ik betalen?
Het deelnamegeld (€ 35,- of € 30,- als je tot en met zaterdag blijft) moet je uiterlijk 23 september 2022 overmaken op het rekeningnummer van de vereniging: NL30 RABO 0368 7519 02. Vermeld daarbij je naam en het kamp.

Heb je nog vragen?
Heb je nog vragen over het kamp? Stel ze gerust! Je kunt ons aanspreken op de trainingsavonden of stuur je vraag naar secretariaat@b-b-z.nl. Een paar weken voordat het kamp begint krijg je meer informatie over het kamp mee naar huis

Hopelijk zien we jou dit jaar ook (weer) op kamp!

Groetjes de Kampcommissie,
Ineke Branderhorst, Lisanne van Noorloos, Carin van Berchum en Marianne van Berchum