Opgericht op 20 mei 1968
 
Dubbel brons tijdens BK Masters

Dubbel brons tijdens BK Masters

Leestijd: < 1 minuut

Kortrijk (BEL), 16 juni 2024 – Tijdens de laatste sessie van de Belgische Kampioenschappen Masters Lange baan 2024 heeft Anne-Marie Verschoor-Vos nog twee bronzen medailles toegevoegd aan haar totaal van een dag eerder. Henri Verschoor wist deze keer niet bij de top drie te eindigen.

Beide zwommen de 50m vlinderslag en 100m vrije slag. Anne-Marie wist op de vlinderslag haar mastersrecord met 0,1 seconde aan te scherpen en werd dus derde in haar categorie. Op de vrije slag bleef ze iets meer dan een halve seconde van haar snelste tijd steken.

Henri wist op de vrije slag zijn beste klassering te behalen, namelijk een vierde plaats. Zijn eindtijd was een halve seconde langzamer dan zijn beste tijd. Op de vlinderslag bleef hij nog minder van zijn beste tijd steken, namelijk 0,45 seconden en eindigde hij op een vijfde plaats.

Met drie gouden, één zilveren en twee bronzen medailles hebben Henri en Anne-Marie een mooi weekend gehad. Daarnaast werden er drie persoonlijke records gezwommen en twee mastersrecords.

Het volgende masters evenement zijn de Europese Masters Kampioenschappen in Belgrade (SRB) waar vier masters van de Biesboschzwemmers aan de start zullen verschijnen.

Uitslag BK-CB Masters 2024 50m

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com