Opgericht op 20 mei 1968
 
Drie keer winst tijdens BK Masters

Drie keer winst tijdens BK Masters

Leestijd: < 1 minuut

Kortrijk (BEL), 15 juni 2024 – In Kortrijk worden de Belgische Kampioenschappen Masters Lange baan 2024 gehouden. Henri en Anne-Marie Verschoor-Vos komen daar namen de Biesboschzwemmers aan de start en de eerste dag wisten zij drie keer als eerste in hun categorie aan te tikken en één keer als tweede.

Anne-Marie startte tijdens de middag op de 50 en 200m vrije slag. Op beide onderdelen was ze de snelste in haar categorie. Haar tijd op de 200 meter was 0,01 seconden sneller dan begin mei in Eindhoven en daarmee verbeterde ze haar eigen clubrecord.

Henri kwam drie keer aan de start, namelijk op de 50 en 200m rugslag en de 50m vrije slag. Op de 200m rugslag was hij de snelste en verbeterde hij zijn tijd met ruim drie seconden. Daarvoor had hij op de rugslag zich met ruim een tiende van een seconde verbeterde en tikte hij als tweede aan. Alleen op de vrije slag sprint was hij niet sneller dan zijn beste tijd en bleef hij ook naast het podium.

Morgen komen ze allebei weer op het startblok. Zowel Henri als Anne-Marie zwemt dan 50m vlinderslag en 100m vrije slag.

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com