Opgericht op 20 mei 1968
 

Kleine records Biesboschzwemmers

Leestijd: 2 minuten

Oosterhout, 29 oktober 2023 – In het gehalveerde 50 meter bad in Oosterhout hebben zeven leden van de Biesboschzwemmers deelgenomen aan een limietwedstrijd. In totaal werden er zeven persoonlijke records verbeterd. Anne Lisman en Shanya Muilenburg noteerden allebei twee persoonlijke records en Thomas Verschoor boekte de grootste progressie.

Anne startte op de 50 en 100 meter vrije slag en wist zich op beide nummers te verbeteren. Op de kortste afstand haalde ze een halve seconde van haar beste tijd af. Op de dubbele afstand wist Anne zich met ruim 0,4 seconden te verbeteren. Shanya wist ongeveer met dezelfde verschillen haar tijden aan te scherpen. Op de 50 vrije slag haalde Shanya ruim 0,6 seconden van haar inschrijftijd af en op de 50m vlinderslag ging het om ruim een halve seconde.

Jansje de Ridder, Thomas en Michael Verschoor waren de anderen die een persoonlijk record zwommen. Thomas behaalde de grootste tijdwinst en hij deed dit op de 100m wisselslag. Hij was bijna twee en een halve seconde sneller dan ooit. Jansje verbeterde zich met bijna vier tienden van een seconden op de 100m vrije slag, nadat ze eerder op de middag voor het eerst de 200m vlinderslag had gezwommen. Michael was net als Anne en Shanya succesvol op de 50m vrije slag. Michael haalde bijna 0,8 seconden van zijn tijd af. Later op de 100m ‘vrij’’ bleef hij 0,02 seconden boven zijn snelste tijd.

De laatste twee zwemmers die aan de start in Oosterhout kwamen waren Lars en Amy de Kooter. Ze startten allebei op drie nummers en in de meeste gevallen was het verschil met hun beste tijd niet meer dan enkele tienden van een seconde.

Voor deze zwemmers zal de volgende wedstrijd medio november in Andel en zijn en dan komen ze aan de start van de twee competitiewedstrijd.

Uitslag Limietwedstrijd De Warande

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com