Opgericht op 20 mei 1968
 
Nico Swart geslaagd voor Opleiding niveau 2 wedstrijdzwemmen

Nico Swart geslaagd voor Opleiding niveau 2 wedstrijdzwemmen

Sinds vorig jaar is Nico Swart bezig gweest met het behalen van zijn trainersdiploma. Nico volgde de opleiding niveau 2 wedstrijdzwemmen. Het doel van de opleiding is het leren op een verantwoorde manier training te geven aan met name jeugdige sporters. Het gaat dan vooral om de basisvaardigheden aan te leren. Om dit te kunnen doen, wordt in de opleiding veel aandacht besteed aan de verschillende technieken en hoe je deze op een veilige, positieve, leuke en enthousiaste manier aanleert.

Naast het volgen van enkele lessen in Dordrecht moest Nico ook opdrachten uitvoeren binnen de vereniging.

Afgelopen maandag kreeg ik Nico het bericht dat hij alles goed heeft uitgevoerd en dat hij dus geslaagd is voor de opleiding niveau 2 wedstrijdzwemmen. Met Nico staat er dus nog een gediplomeerde trainer aan de badrand.