Opgericht op 20 mei 1968
 

Nieuwe officials

Werkendam/Tilburg, 12 maart 2022 – Met enige vertraging is vandaag het examen geweest voor de cursus tijdwaarnemer/keerpuntcommissaris. De bedoeling was dat eind november het examen zou zijn, maar door de coronamaatregelen kwam de cursus stil te liggen en kon pas weer eind februari opgestart worden. Namens de Biesboschzwemmers hebben Antoinette Kant en Nadine Scheeve de curus gevolgd, maar ook Peter de Ridder verdient een vermelding. Peter is lid van Bijtelskil uit Sleeuwijk, maar Tanja en Jansje zijn lid bij de Biesboschzwemmers.

Vanmorgen moesten de kandidaten gedurende 20 minuten het theoretische gedeelte van het examen doen. Dit hield in dat zijn aan de examencommissie de regels voor bijvoorbeeld de slagen, het keerpunt of start moesten vertellen.

Aan het einde van de ochtend werd het resultaat bekend gemaakt en waren onze kandidaten allen geslaagd. Antoinette, Nadine en Peter gefeliciteerd en we hopen jullie de komende jaren vaak als official aan de badrand te zien.

In het najaar zal er weer een cursus starten, als er interesse is dan kan dit doorgegeven worden aan het bestuur of de zwemcommissie.