Opgericht op 20 mei 1968
 
Avond trainingen komen te vervallen

Avond trainingen komen te vervallen

Vanavond is tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat amateursport na 17.00 uur niet toegestaan is. Hierdoor komen alle trainingen te vervallen, behalve de trainingen op zaterdag ochtend in Gorinchem en Andel.

Dit is een grote teleurstelling nadat we de afgelopen tijd weer met elkaar hebben kunnen trainen en zelfs wedstrijden hebben gezwommen. We hadden zelfs wedstrijden met publiek, wat was dat genieten!

De maatregelen zijn voor drie weken afgekondigd en duren dus in ieder geval tot en met 18 december. Op 14 december wordt er gekeken of het voldoende is. Wat dit voor de wedstrijden in gaat houden is onduidelijk. De komende weken staan er twee Nederlandse Kampioenschappen en de clubkampioenschappen op het programma. Mogelijk dat de NK’s doorgaan, maar dit wordt door de KNZB besloten. De NK’s vallen misschien wel onder topsport. Net als in 2020 worden de clubkampioenschappen uitgesteld naar een moment dat we deze MET publiek kunnen houden. De wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel in Eindhoven valt ook nog binnen de periode, hier zal later meer bekend over worden gemaakt.

Voor de rest geldt, houdt vol alleen samen kunnen we dit volhouden.

Trainingstijden vanaf maandag 29 november 2021

DagTijdstipLocatieGroep(en)Trainers
Dinsdag6.00-7.00AquaAltena25mJeugd, senioren, mastersDirk
Donderdag6.00-7.00AquaAltena25mJeugd, senioren, mastersDirk
Zaterdag6.55-7.55Cariba-bad25mJunioren, jeugd, senioren, mastersDirk,
9.00-10.00AquaAltena25mMinioren, aspiranten, trimzwemmenDennis, Bastiaan, Ineke, Antoinette, Erik