Opgericht op 20 mei 1968
 

Laatste mogelijkheden STS deel 3

Zaterdag 19 juni is de derde wedstrijd van de Swimteam Tryout Series en opnieuw is Werkina het decor voor deze wedstrijd. Net als de vorige wedstrijd mogen ook de 27-plussers weer meedoen.

Afmelden
Enkele dagen na de tweede wedstrijd is de uitnodiging voor deze wedstrijd verzonden met daarop de indeling van de zwemmers. Vandaag is de laatste mogelijkheid om af te melden.

Inschrijven
Voor de 27-plussers is ook vandaag de laatste kans om in te schrijven. Zij kunnen kiezen uit alle 200, 100, 50 en 25 meter nummers. Het inschrijven kan via de kalender.

Vrijwilligers
Een wedstrijd kan niet zonder vrijwilligers en tijdens de wedstrijden gaat het om officials, briefjes ophalers, speaker, etc. Deze keer hebben we weinig officials, als er nog mensen zijn die willen/kunnen klokken, geef dit door aan Dirk de Kooter.

Voorbereiding WCK202ONE
Deze drie wedstrijden zijn een mooie voorbereiding op de clubkampioenschappen die gepland staan voor zaterdag 10 juli. Het aanvangstijdstip is net als met deze wedstrijd om 18.00 uur en het inzwemmen begint om 17.30 uur. Na afloop van de wedstrijd is er voor alle deelnemers en hun familieleden een hapje en drankje. Binnenkort volgt de uitnodiging.

%d bloggers liken dit: