Opgericht op 20 mei 1968
 
Jubilarissen gehuldigd tijdens online ledenvergadering

Jubilarissen gehuldigd tijdens online ledenvergadering

Tijdens de online ledenvergadering werden een aantal personen in het zonnetje gezet. Het betreft hier vier personen.

Drie leden wisten een mijlpaal te halen, zij zijn namelijk alle drie al een halve eeuw lid van De Biesboschzwemmers.

  • Annelies Visser; zij is 50 jaar lid en al 20 jaar bestuurslid, daarnaast is ze ook nog onder andere official en heeft het clubgebouw ’t Bieshonk onder haar hoede. Hiervoor heeft ze een bloemetje gekregen en een bon om ergens te gaan eten;

 

  • Erika van Pelt; is net al Annelies al 50 jaar lid en zij is de laatste jaren ondersteunend lid, maar in het verleden is zij als trainster betrokken geweest bij de zwemclub en daarnaast hebben haar kinderen ook gezwommen. Ook zij heeft een bos bloemen met een attentie ontvangen van het bestuur; en
  • Jan Ippel; net als de Annelies en Erika is Jan al 50 jaar lid van de zwemverening. Dhr. Ippel is in het verleden voorzitter geweest en daarnaast was hij ook als sponsor betrokken bij de vereniging. Zijn gezondheid gaat helaas achteruit, maar toch willen we ook dhr. Ippel feliciteren met het behalen van deze mooie mijlpaal.

Naast deze drie jubilarissen heeft ook Erik Huisman een bloemetje met een attentie ontvangen. Erik nam vandaag afscheid als bestuurslid. Gelukkig blijft Erik op de achtergrond wel beschikbaar om te helpen bij de organisatie van de open water wedstrijd en andere activiteiten.

Zonder vrijwilligers kan geen enkele vereniging en daarom zijn we als zwemvereniging ook erg dankbaar dat we deze mensen in het zonnetje kunnen zeten.

%d bloggers liken dit: