Opgericht op 20 mei 1968
 
Fietstocht verplaatst naar Koningsdag

Fietstocht verplaatst naar Koningsdag

Werkendam, 3 april 2021 – Vanwege de slechte weersvoorspellingen is er besloten om de teamBBZ paasfietstocht te verplaatsen. De fietstocht stond gepland voor maandag 5 april, 2e paasdag, maar vanwege het koude weer en de stevige wind wordt de nieuwe datum dinsdag 27 april. Dit is op Koningsdag.

Als er leden zijn die dan mee willen doen, dan kunnen zij zich hieronder opgeven voor één van de vier tochten varierend van 20 tot en met 94km (voor degene die niet met de pont willen, kunnen er 132km van maken).

We hopen dat het weer op 27 april het wel toe laat om deze leuke activiteit door te laten gaan. Er waren voor aanstaande maandag 40 personen ingeschreven, waarvan 18 voor de langste tocht (94km) gingen.


Deelname is op eigen risico. Bij heel slecht weer gaat het niet door.

%d bloggers liken dit: