Opgericht op 20 mei 1968
 
teamBBZ fietstocht 5 april

teamBBZ fietstocht 5 april

Omdat we als vereniging niet zoveel wedstrijden of andere evenementen kunnen organiseren hebben we bedacht dat het leuk zou zijn een teamBBZ Paas-Fiets-Tocht te organiseren langs de zwembaden waar we normaal gesproken trainen. Alles Coronaproof natuurlijk.

De fietstocht doen we op 2e Paasdag (maandag 5 April).

Om het voor iedereen mogelijk te maken mee te doen hebben we 4 routes varierend van 20 tot 94 kilometer lang.

Iedereen mag mee doen. Dus ook familieleden, vrienden, vriendinnen of zomaar iedereen die het leuk vindt.

Voor alle deelnemers is er een verrassing bij iedere stempelpost. Deelname is gratis, maar je moet wel even inschrijven

De routes
We hebben 4 fietsroutes voor jong en oud, voor ervaren fietsers en voor mensen die 20 kilometer wel genoeg vinden. Afhankelijk van de lengte gaan de tochten langs één of meerdere zwembaden waar wij zowel ‘s zomers als ‘s winters zwemmen. We beginnen en eindigen in Werkina bij ons eigen clubhuis Het Bieshonk.

De 1-zwembad fietstocht.

1-zwembad fietstocht
1-zwembad fietstocht

De eerste route gaat door de kernen Nieuwendijk, Sleeuwijk, Almkerk en natuurlijk Werkendam. We starten en eindigen bij Werkina. Een leuke toch van bijna 20 kilometer voor diegene die niet zo ver willen of kunnen fietsen.

Voor deze route kun je starten tussen 12:00 en 13:00 uur

Klik op de afbeelding voor meer details.

 

 

 

 

 

 

 

De 2-zwembaden fietstocht

2-zwembaden fietstocht
2-zwembaden fietstocht

Deze tocht van iets meer dan 30 kilometer gaat naar Aqua Altena en weer terug. Via de karakterestieke dorpen van het mooie Altena.

Voor deze route kun je starten tussen 11:00 en 12:00 uur

Klik op de afbeelding voor meer details.

 

 

 

 

 

 

 

De 3-zwembaden fietstocht

3-zwembaden fietstocht
3-zwembaden fietstocht

Nu wordt de afstand wat serieuzer. Voor de sportievelingen van De Biesboschzwemmers is dat natuurlijk geen bezwaar. De tocht blijft net onder de 50 kilometer en gaat eerst naar Aqua Altena, vervolgens via de pont bij Brakel (let op hier moet je betalen) naar de overkant en via de dijk naar Gorinchem. Bij het Caribabad haal je een stempel en je komt via de brug weer terug naar Altena.

Voor deze route kun je starten tussen 10:00 en 11:00 uur

Klik op de afbeelding voor meer details.

 

 

 

 

 

De 4-zwembaden fietstocht

4-zwembaden fietstocht
4-zwembaden fietstocht

Omdat er best wel een paar die-hard fietsers zijn bij De Biesboschzwemmers hebben we tot slot een tocht in de aanbieding die langs alle baden gaat waar wij zwemmen. Deze tocht is zo’n 94 kilometer lang en gaat eerst naar De Warande in Oosterhout. Daarna via de pont bij Dussen weer naar Altena en naar Aqua Altena. Vervolgens bij Brakel weer met de pont over, maar nu om boven de rivieren te komen. Via de dijk fiets je dan naar Gorinchem om je laatste stempel te halen bij het Caribabad.

Voor deze route kun je starten tussen 9:00 en 10:00 uur.

Klik op de afbeelding voor meer details.

 

 

 

 

Lijkt het je leuk om mee te doen, schrijf dan in via de onderstaande knop.


Deelname is op eigen risico. Bij heel slecht weer gaat het niet door.

%d bloggers liken dit: