Opgericht op 20 mei 1968
 
De zwembaden gaan weer open

De zwembaden gaan weer open

Zoals vanavond, dinsdag 17 november 2020, is aangekondigd worden de strenge maatregelen weer opgeheven. Dit houdt in dat aanstaande donderdag de zwembaden weer open gaan. We kunnen dan weer trainen onder de voorwaarden zoals voor de lockdown. Het Caribabad en Aqua Altena hebben op hun website al aangegeven dat ze weer open gaan. Van de Warande moeten we nog een bevestiging krijgen, maar we gaan ervan uit dat dit morgen zal komen.

De reserveringspagina is weer open gesteld en iedereen die ingedeeld is bij de senioren of masters moet hiervan gebruik maken. Jeugdleden hoeven niet te reserveren.

Buiten de standaard Coronaregels gelden de volgende afspraken voor wat betreft trainingen en reserveren:

  • Je kunt maximaal 2 trainingen en niet meer dan 7 dagen vooruit reserveren. Hierbij geldt de restrictie dat de reserveringspagina gesloten is op zaterdagochtend tot 10u en op maandag na de training tot middernacht. Dit laatste om iedereen een gelijke kans te geven om op zijn of haar favoriete trainingsuur te zwemmen.
  • De senioren kunnen 3x per week trainen op 4 trainingsmomenten (zaterdag, maandag, dinsdag en donderdag)
  • De masters kunnen 2x per week trainen op 3 trainingsmomenten (zaterdag, maandag en donderdag).
  • Omdat er op donderdag maar één trainer is en er een beperkt aantal personen (max. 15) kan trainen, geldt dat er wordt gezwommen volgens het opgegeven schema en er geen ruimte is voor een persoonlijke invulling van de training. Natuurlijk zijn er wel aanpassingen mogelijk voor personen die bepaalde afstanden niet kunnen halen in de opgegeven tijden.
  • Op zaterdag kan er alleen in baan 6 een eigen schema gezwommen worden, in de overige banen moet het schema gevolgd worden. Er zal onderscheid zijn in senioren en masters.

Laten we blij zijn dat we weer het water in mogen en ons passen naar de maatregelen die er zijn.

Veel zwemplezier allemaal en blijf gezond.

%d bloggers liken dit: