Informatie winter 2020-2021

Vanaf maandag 7 september 2020 gaan we weer in Andel, Gorinchem en Oosterhout trainen. Dit zou niets bijzonders moeten zijn, maar door het coronavirus is het dit wel.

Maatregelen coronavirus

Voor iedereen geldt dat je thuis blijft als je niet fit bent of dat er iemand in je huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft of positief getest is op het virus. Dit waren de regels die golden voor het trainen in Werkendam en deze regels gelden uiteraard ook als we weer binnen trainen.

Veranderingen

Op de trainingstijdenpagina vindt je de exacte tijden en welke groepen er dan mogen trainen. De trainingen in Oosterhout op maandag, dinsdag en donderdag beginnen een kwartier later. Er zijn weinig verschuivingen in de groepen van de zwemmers. De groep van de aspiranten vanaf 12 jaar gaat dit seizoen op zaterdag ochtend in Gorinchem trainen in plaats van Andel.

Alle informatie is gemaild aan de leden, mocht je deze niet ontvangen hebben stuur dan een mail naar Dirk de Kooter.

We hopen dat ondanks alles we een goed seizoen gaan hebben en dat de trainingen goed bezocht gaan worden.