We mogen weer zwemmen, maar …

Gisteren, woensdag 20 mei, werd bekend dat we vanaf maandag 25 mei weer kunnen gaan trainen in Zwembad Werkina. Een aantal weken later dan oorspronkelijk de bedoeling was, maar we kunnen in ieder geval weer het water induiken om te zwemmen. Er zijn echter wel een aantal zaken anders dan we gewend zijn.

In de nieuwsbrief die gisterenavond verzonden is staat heel veel informatie, lees die goed door zodat iedereen weet wat er van je verwacht wordt. In de nieuwsbrief staan de trainingstijden zoals deze voorlopig gaan gelden.

De zwemmers tot en met 19 jaar trainen zoals altijd op maandag en donderdag avond. De eerste groep zwemmers (onder 12 jaar) blijft trainen van 18:30 – 19:15 uur, de tweede groep (vanaf 13 jaar) begint een kwartier later dan normaal, namelijk 19:30 – 20:30 uur.

Voor de zwemmers boven 19 jaar is er wel een verandering, namelijk dat er gereserveerd moet worden en dat er op andere tijden en of dag getraind moet worden.

De masters die normaal op maandag en donderdag trainen om 19.15 uur gaan nu trainen op maandag en donderdag van 20:45 – 21:45 uur. De senioren zwommen vorig seizoen van 20:15 tot 21:30 uur op maandag en donderdag, hun trainingstijden worden nu dinsdag van 20:45 – 21:45 uur en op zaterdag kan er tussen twee tijden gekozen worden, namelijk van 6:45 – 7:45 uur en 8:00 – 9:00 uur.

We begrijpen dat je misschien niet kan zwemmen op de tijden die je gewend bent, maar we hopen op jullie begrip. Het belangrijkste is dat we weer kunnen zwemmen en dat we gezond blijven.