Tussenstand Zwemcompetitie 2019-2020 na ronde 2

Ruim een week geleden is de tweede ronde geweest van de KNZB Zwemcompetitie 2019-2020. In Gorinchem kwamen de Biesboschzwemmers uit tegen PCG uit Gorinchem en De Duck uit Brielle. PCG komt net als de zwemmers van teamBBZ uit de eerste klasse van de regiocompetitie. De Duck is een ploeg de uitkomt in de landelijke C-klasse.

Tussenstand KNZB Zwemcompetitie 2019-2020 na ronde 2
Tussenstand KNZB Zwemcompetitie 2019-2020 na ronde 2

Na de eerste ronde stonden De Biesboschzwemmers op een zesde plaats in de eerste klasse van Regio Zuid. De tweede wedstrijd werd er goed gezwommen, maar toch waren er zes ploegen beter en dus eindigden we op een zevende plaats. In de tussenstand staan we op een achtste plaats. Het verschil met de nummer zeven is minder dan 20 punten.

De volgende wedstrijd is op zaterdag 11 januari 2020 en opnieuw wordt er dan gestreden tegen PCG en De Duck in het Caribabad te Gorinchem. Het inzwemmen is om 13.30 uur en de wedstrijd begint om 14.00 uur.