Eerste Jeugdmiddagen seizoen 2019-2020

Net als de afgelopen seizoenen worden ook dit seizoen diverse activiteiten buiten het zwembad georganiseerd. Jacqueline Kieboom (moeder van Nick, Rens en Anne Lisman) en Pleuni van de Pol (moeder van Sanne) organiseren al vele seizoenen jeugdmiddagen. Deze middagen zijn op woensdag en meestal in ‘t Bieshonk. De middag begint om 14.15 uur en duurt ongeveer twee uur.

De eerste middagen zijn al heel snel, namelijk op woensdag 16 oktober en op woensdag 6 november. Wat het thema is, kun je in de uitnodiging lezen die je ontvangen hebt. Heb je geen uitnodiging ontvangen dan kun je de uitnodiging hieronder vinden.

De andere jeugdmiddag zijn op:
– woensdag 15 januari 2020
– woensdag 4 maart 2020

Op 8 februari 2020 gaan we naar het Sportiom en dit is voor alle leden van de Biesboschzwemmers en dan mogen ook de ouders, broertjes en zusjes mee.

Jacqueline en Pleuni hopen op een grote opkomst.