Tussenstand Competitie na ronde 2

Het afgelopen weekend is de tweede ronde gezwommen van de Nationale Zwemcompetitie 2018-2019. In Papendrecht hebben we met PCG, De Geul en ZOB ’66 gestreden tegen elkaar en tegen de klok. Er waren diverse mooie races met soms verrassende resultaten.

Op zondag avond rond de klok van 22.00 uur waren alle resultaten van de 1e afdeling van Regio Zuid bekend en daaruit bleek dat we in de tweede ronde op de 10e plaats geeindigd zijn. Dit is dezelfde klassering als na de eerste wedstrijd.


In de tussenstand staan we echter op de achtste plaats omdat er twee ploegen die boven ons stonden een mindere score hadden. Het verschil met de zevende plaats is ruim 35 seconden en nummer negen staan bijna twee seconden achter ons. De volgende wedstrijden zijn 9 februari en 23 maart en opnieuw zwemmen we in Papendrecht en het is te hopen dat er in sommige categorieen een grotere deelname is.