Opgericht op 20 mei 1968
 
BWK2018: Goed begin Biesboschzwemmers

BWK2018: Goed begin Biesboschzwemmers

Eindhoven, 18 november 2018 – Het eerste weekend van de Brabantse Winter Kampioenschappen 2018 (BWK2018) in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion stond voor de vier Biesboschzwemmers is het teken van de vrije slag. Roos Suppers, Romée van Rossem, Floor van Dijk en Nicole Bogerd hielden de eer van de Werkendamse zwemclub hoog.

Roos mocht als eerste aan de start verschijnen, zij startte op de 100 meter vrije slag bij de meisjes junioren drie. In een goede race wist ze haar inschrijftijd aan te scherpen en legde ze beslag op de dertiende plaats.

Ongeveer twee en een half uur later stond de 4×100 meter vrije slag estafette op het programma. Nicole mocht als eerste starten en zij wist haar persoonlijke record met bijna een halve seconde aan te scherpen. Romée was ruim een seconde sneller dan haar snelste tijd en Floor en Roos wisten daarna de estafette tot een goede einde te brengen. Hun eindtijd was ruim zeven seconden sneller de tijd van begin oktober van dit jaar.

Volgende week komen deze vier meiden aan de start van het tweede weekend. Nicole, Romée en Roos zullen dan persoonlijk 50 meter vrije slag zwemmen en samen met Floor starten ze op de 4x100m wisselslag.

Uitslag

%d bloggers liken dit: