EMK2018: Nico 15e op 100 ‘school’

De laatste afstand voor Nico op de Europese Masters Kampioenschappen 2018 (EMK2018) in Kranj (SLO) was de 100 schoolslag. Nico stond als dertiende ingeschreven en jij eindigde twee plaatsen lager.

In de één na laatste serie van zijn categorie eindige Nico wel als laatste, maar drie heren waren niet op komen dagen. Nico begon vrij voortvarend, maar op de tweede baan kwamen een aantal heren hem weer voorbij. Uiteindelijk wist hij ongeveer een seconde langzamer dan zijn beste tijd te zwemmen.

Nog noooooit zon zware 100 school gezwommen, na 60 meter was het op en deden mn armen zo zeer. Tijd valt dan enigszins mee maar was niet het doel😢. Denk toch dat het weinig trainen in de vakantie niet heeft geholpen

Voor Nico kwam hiermee ook een eind aan het EMK2018 en kan hij terugkijken op goede resultaten, vooral vandaag op de 50 ‘rug’. Misschien zien we deze drie zwemmers met nog een aantal masters over twee jaar aan de start verschijnen het EMK2020 in Budapest (HUN). Voorlopig staan die gepland van 19 tot en met 24 mei.

Geef een reactie