Programma ZC2018 deel 1

Over twee dagen is de eerste wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel 2018 (#ZC2018) in Gorinchem en het jubilerende De Biesboschzwemmers zijn de gastheer. Er komen ruim 150 masters naar het Caribabad en zij zijn verantwoordelijk voor 433 persoonlijke en 21 estafette starts.

Programma
Het programma is vastgesteld en als er dus nog zwemmers zijn die niet mee kunnen doen, dan worden deze met AFGEM in de uitslag opgenomen, maar er moet wel startgeld voor betaald worden. Het programma is te downloaden en de uitslagen zijn te volgen op de livetiming.

Routing
De ingang van wedstrijdbad is NIET via de hoofdingang, maar de ingang die rechts van de hoofdingang zit tegen over het clubgebouw Het Zwuik van de plaatselijke watersport verenigingen. Binnengekomen direct links en de eerst volgende deur aan de rechterkant brengt u bij de kleedkamers. De ruimtes 1 en 2 zijn voor dames en 3 en 4 voor de heren. Als u de kleedkamer uitkomt en naar rechts gaat ziet u het zwembad.

Tijdsplanning
Het inzwemmen begint om 13.00 uur, de kleedkamers zullen vanaf ongeveer 12.50 uur open zijn. Het verzoek om niet te vroeg te komen zodat we in alle rust het zwembad kunnen opbouwen. De wedstrijd begint om 13.30 uur en zal volgens de tijdsplanning rond 16.35 uur afgelopen zijn. Na programma 1 (5 min), 5 (15 min) en 10 (5 min) staan pauzes ingepland, maar het kan zijn dat de scheidsrechter dit nog aanpast.

Official(s)
Het is jammer dat er diverse verenigingen zijn met meer dan 4 (vier) deelnemers en dat zij dan geen official leveren. Hierdoor staan er maar 8 (acht) tijdwaarnemers opgesteld. Mocht er binnen uw vereniging nog iemand zijn die wil fungeren dan graag doorgeven dat maakt het voor iedereen een stuk prettiger.

Startgeld
Mocht u het startgeld overmaken, doe dit dan voor zaterdag 3 maart zodat de penningmeester dit kan controleren.

We wensen u een prettige wedstrijd en tot zaterdag!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.