Wijzigingen trainingen De Warande

Deze week (1 tot 4 februari 2018) is er een waterpolo toernooi in recreatieoord De Warande wat direct gevolgen heeft voor onze trainingen op woensdag 31 januari en donderdag 1 februari. Daarnaast is er voor de masters van de woensdag avond ook nog de mogelijkheid om op dinsdag 30 januari te trainen in het 50 meter bad.

Dinsdag 30 januari 2018
De trainingsuren op dinsdag zijn als volgt ingedeeld:
– Van 18.00 tot 19.00 uur trainen de zwemmers uit de junioren- en jeugdgroep
– Van 19.00 tot 20.00 uur trainen de zwemmers van de senioren en mastersgroep.
Beide trainingen beginnen we aan de ondiepe zijde, want de loopbrug is aan de kant geschoven voor het waterpolo toernooi en dit maakt het geven van de trainingen vanaf de startblokzijde dan lastig.

Woensdag 31 januari 2018
Voor de deelnemende landen aan het waterpolo toernooi is er de mogelijkheid om op woensdag vanaf 20.00 uur te trainen. Dit is vandaag (dinsdag 30 januari) pas bekend gemaakt en wij werden hier ook door overvallen. Voor de trainingen betekent dit het volgende:
– Van 18.00 tot 19.00 uur hebben we vier banen, diepe zijde, en mogen de jeugd en senioren trainen
– Van 19.00 tot 20.00 uur hebben we twee banen, diepe zijde, en dan kunnen de masters trainen.
We hebben er voor gekozen de groepsindelingen gelijk te houden aan het normale rooster alleen is de training een uur eerder. Het is niet mogelijk voor zwemmers van de jeugd- en senioren groep deel te nemen aan de training van de masters omdat er te weinig ruimte is.

Donderdag 1 februari 2018
Dit is de eerste dag van het waterpolo toernooi en de eerste wedstrijd begint om 19.00 uur. De Nederlandse dames spelen dan tegen Frankrijk. Dit vindt plaats in het 50 meter bad en dus vervalt ons trainingsuur in het 50 meter bad. Gelukkig kunnen we wel trainen, maar dan in het 25 meter bad en we hebben drie banen tussen 19.15 en 20.15 uur. De zwemmers van de junioren, jeugd en senioren groep kunnen dan komen trainen.

Het is geen ideale situatie, maar we hopen dat iedereen toch op deze manier kan komen trainen.

Geef een reactie