Opgericht op 20 mei 1968
 
Programma Clubkampioenschappen 2017

Programma Clubkampioenschappen 2017

Het meeste werk achter de schermen zit er op en dus is het tijd om het programma bekend te maken. Op de livetiming-pagina kun je de link naar het programma vinden. Om de wedstrijd goed te kunnen volgen, is het raadzaam het programma uit te printen. Er zijn geen exemplaren aanwezig in het zwembad voor de toeschouwers.

Als het internet meewerkt zullen de tijden op dezelfde pagina gepubliceerd worden en is dus te zien welke tijd er door de kinderen gezwommen is. Er zijn geen prijzen per programma nummer, maar pas aan het einde van de wedstrijd als alle tijden opgeteld zijn en eventueel vergeleken met tabellen.

Tijdens de wedstrijd is het mogelijk om je op te geven voor de familie-estafette, die na het laatste programma nummer gezwommen wordt. Een ploeg bestaat uit een ouder met twee kinderen of twee ouders met een kind. De slag is vrije slag en dit betekent dat alle slagen gezwommen mogen worden.

Na de familie-estafette zullen de prijzen voor de Biesboschzwemmers uitgereikt worden en aansluitend is de kaarsjes-estafette. Tijdens de kaarsjes-estafette is het donker in het zwembad en krijgen de kinderen een kaarsje als ze uit het water komen.

Na de kaarsjes-estafette is er nog een verrassing voor alle leden. Ga dus niet te snel naar huis!