Opgericht op 20 mei 1968
 
WMK2017: Annette verbetert zich niet op rugslag

WMK2017: Annette verbetert zich niet op rugslag

Ruim twee uur na de tegenvallende 200 schoolslag ging Annette Wijnja opnieuw het water in tijdens de Wereld Masters Kampioenschappen. De locatie was dezelfde als tijdens de schoolslag, namelijk het eerste bad van het Hajoscomplex, maar nu ging het om de 100 rugslag. Annette had dit nummer toegevoegd omdat de rugslag sinds haar revalidatie lekker gaat. Haar inschrijftijd is gelijk aan haar persoonlijk, club en Brabantsrecord.

In de op twee na laatste serie van haar leeftijd mocht Annette in baan vijf haar 100 meter rugslag zwemmen. Tot het keerpunt ging Annette goed en kon ze met de snelste dames mee, helaas ging het keerpunt niet lekker waardoor ze met achterstand aan de tweede 50 meter begon. De achterstand kon Annette niet meer goed maken en dit was ook te zien aan de eindtijd.

Morgen komt Annette nog één keer aan de start, ze zwemt dan 50 meter schoolslag. Dit gaat voor haar hopelijk beter dan de 200 schoolslag en 100 rugslag van vandaag. Al mag ze met een 7e plaats op de 200 schoolslag en een 22e plaats op de 100 rugslag zeker tevreden zijn.

%d bloggers liken dit: