Opgericht op 20 mei 1968
 
WMK2017: Marjo nummer 8 van de Wereld

WMK2017: Marjo nummer 8 van de Wereld

De laatste Biesboschzwemmer die het water in mocht duiken in Budapest was Marjo Goelema. Marjo debuteert op een Wereld Kampioenschap en mocht ongeveer gelijktijdig met Annette naar de voorstart ruimte. Marjo stond als 14e ingeschreven met een tijd net onder de 1 minuut en 22 seconden. Haar Nederlands, Brabants en clubrecord is ruim acht tienden sneller dan haar inschrijftijd.

Op baan 6 ging Marjo goed van start, helaas bij het boven water komen trapte ze met een voet iets boven water. De opening ging in 38.18 en via een goede tweede 50 meter tikte ze als derde aan. De eindtijd viel iets tegen met 1.22.77. De serie na Marjo waren er vijf dames sneller en dus is Marjo achtste geworden op de 100 schoolslag.

Deze week komt Marjo ook nog aan de start van de 50 meter schoolslag en dit is op de zondag, de laatste dag van de Wereld Masters Kampioenschappen in Budapest.

%d bloggers liken dit: