Gratis clinic van Inge Dekker!

Op 9 september organiseren wij voor de 5e keer de Biesbosch Open Water Race. Dit jaar is dit voor het eerst gekoppeld aan een sponsortocht voor het KWF: Zwem voor MIJ.

Het concept is bedacht door Olympisch kampioen Maarten van der Weijden, Inge Dekker en Joost Reijns (MIJ). Halverwege de wedstrijd zijn er vier nummers speciaal voor dit goede doel toegevoegd. Er kan gekozen worden tussen 1000 meter individueel en speciaal voor bedrijven een business programma. Daarnaast staan er speciaal voor de kinderen de 250 en 500 meter op het programma. Op deze dag zal Olympisch kampioen Inge Dekker het startschot geven.

Van de deelnemers wordt er, naast de inschrijfkosten, verwacht om zelf een bedrag op te halen voor het goede doel. Ook bieden we de deelnemers de mogelijkheid om een clinic te volgen zodat je je goed kan voorbereiden op het evenement. Speciaal voor leden van onze vereniging willen we een clinic van een uur door Inge Dekker GRATIS aanbieden als je mee doet met het evenement. De clinic wordt gegeven op woensdagavond 16 augustus. Het definitieve tijdstip wordt nader gecommuniceerd maar zal tussen 19.30 uur en 21.30 uur plaatsvinden. Inschrijven/opgeven voor 4 augustus per email. Hier kun je ook terecht voor meer informatie. Meer informatie vind je in de folder in de bijlage.

Let op: Reguliere deelnemers aan Zwem voor MIJ hebben de optie om een clinic van 4 x 1 uur te volgen voor het bedrag van 25 euro waarvan 1 uur door Inge wordt gegeven. Leden van de Biesboschzwemmers mogen gratis de clinic van Inge volgen.

Meer informatie over Zwem voor MIJ en de links om in te schrijven vindt je hier.

Geef een reactie