Opgericht op 20 mei 1968
 

Marjo Goelema genomineerd bij Powerhouse Sport Awards

Op zaterdag 13 januari 2017 worden in Wijk en Aalburg de Powerhouse Sportawards uitgereikt. Alle prestaties van het afgelopen jaar zijn door de organisatie verzameld en beoordeeld. Uit de vele prestaties kwam een lijst van 70 namen naar voren, die daarna terug gebracht is tot 35 nominaties, in iedere categorie 5 nominaties.

Dit jaar is er één lid van de Biesboschzwemmers genomineerd, namelijk Marjo Goelema in de categorie masters. Zij moet het opnemen tegen Melissa van der Geld (zwemster, De Warande), Egbert Hooijkaas (atleet), Justus van Nierop (atleet) en Maikel Govaarts (MTB-er).

Vorig jaar behaalde Marjo de meeste punten van de jury en werd zij de opvolgster van Annette Wijnja. Dit wordt de derde keer dat de masters een award uitgereikt krijgen.

%d bloggers liken dit: