Opgericht op 20 mei 1968
 

Aangepast rooster De Warande

Sinds afgelopen dinsdag (27-12) zijn er problemen in het 50m sportbad in Recreatieoord De Warande. Ondanks het harde werk, is het niet mogelijk om de komende week in het 50m sportbad te trainen. Dus de eerste week van 2017 geldt er een aangepast rooster.

Alle dagen dat wij trainen in Oosterhout, dus maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is er maar één uur trainen, namelijk van 18.00 tot 19.00 uur. We trainen dan in het recreatiebad, dit heeft een watertemperatuur van ongeveer 29 graden. We moeten het bad dan wel delen met de zwemmers van De Warande. Het zal soms druk zijn, maar als iedereen zijn beste wil toont, moet dit gaan lukken.

Waarschijnlijk gaan de zwemmers die training krijgen van Bianca (aspiranten) op maandag, Annette (junioren) op dinsdag en Marjo/Dian (junioren) op donderdag samen trainen met de zwemmers van De Warande. Dit moeten we ter plaats gaan bekijken. Voor de rest zijn de zwemmers welkom die op de desbetreffende dag zijn ingedeeld. Dus op maandag naast aspiranten ook de jeugd zwemmers, op dinsdag naast de junioren ook de jeugd, senioren en masters, op woensdag jeugd, senioren, masters en op donderdag junioren, jeugd en senioren.

De reden dat het 50m sportbad niet beschikbaar is dat er 2 scheuren zijn gevonden in de leiding naar het 50m sportbad waarvan 1 buiten het gebouw en ook 1 onder het gebouw. Dit zorgt ervoor dat het zwembad tot en met vrijdag 6 januari niet toegankelijk is.

We hopen op ieders medewerking en dat er toch getraind wordt ondanks de beperkte mogelijkheden.

Prettige feestdagen en tot in 2017!

%d bloggers liken dit: