Opgericht op 20 mei 1968
 

Seizoensopening 2016-2017 groot succes

Afgelopen donderdag was de seizoensopening van het seizoen 2016-2017. Er werd al een week getraind, maar nu de vakantie van de basisscholen voorbij was, was het moment om iedereen bij elkaar te laten komen en het één en ander over het seizoen 2016-2017 te vertellen. Naast de informatie over het trainen en de wedstrijden was er ook een bootcamp en voor de leden vanaf 12 jaar werd er een voedingspresentatie gegeven.

Dennis Klop en Pleuni van de Pol waren de drijvende krachten achter het organiseren van de opening. De avond begon voor de jongere zwemmers met presentaties van Carin van Berchum over de trainingen en Dirk de Kooter over de indeling van de trainingen en informatie over de diverse wedstrijden. Daarna konden de jonge zwemmers naar de zonneweide om onder leiding van Niels den Dekker een bootcamp te ondergaan. De temperatuur en de zwaarte van de oefeningen zorgden er voor dat er bij de kinderen heel wat zweet werd verloren.

Terwijl de jonge jeugd zich in het zweet aan het werken was, kregen de zwemmers vanaf 12 jaar informatie over het komende seizoen. Deze groep werd vervolgens in tweeën gedeeld, het ene gedeelte ging naar de zonneweide voor de bootcamp en de rest kreeg een presentatie over voeding van Linda van Everdingen. Tegen de klok van 8 uur werd er gewisseld en konden de zwemmers van de eerste groep gaan luisteren naar Linda en de tweede groep mocht de bootcamp ondergaan.

De informatie van het nieuwe seizoen is samengevat in een boekje en dit is te vinden op https://www.b-b-z.nl/algemeen/link.php?link=https://www.b-b-z.nl/download/Jaarboek_2016-2017.pdf de voedingspresentatie is te bekijken op https://www.b-b-z.nl/algemeen/link.php?link=https://www.b-b-z.nl/download/Presentatie_Zwemvereniging_Biesbosch_Werkendam.pdf

Van de avond zijn door diverse ouders foto’s gemaakt en deze zijn ook op de website te vinden, het album staat op https://www.b-b-z.nl/interactief/fotoalbum.php?username=111157540395108942835&albumid=6323223970623229409

Vanaf maandag 5 september gaat de nieuwe indeling in, maar op zaterdag 10 september is er GEEN trainen vanwege de Biesbosch Open Water Race. Voor de indeling van de trainingen geldt, dat je alleen mag komen op de uren dat je ingedeeld staat. We hopen dat iedereen zich hieraan wil houden, mochten de uren je niet uitkomen stuur dan een mail naar Dirk de Kooter en we zullen bij de evaluatie begin oktober kijken of we eventueel de indelingen aan kunnen passen.

Iedereen een prettig seizoen en we hopen dat er veel zwemmers aanwezig zijn tijdens de trainingen en wedstrijden.

%d bloggers liken dit: