Opgericht op 20 mei 1968
 

Paul Wijnja debuteert tijdens #EMK2016

Na al een aantal keer als supporter meegeweest te zijn naar Europese en Wereld Masters Kampioenschappen kwam Paul Wijnja vandaag zelf aan de start. Sinds september van vorig jaar is Paul weer begonnen met zwemmen en heeft hij al aan diverse (masters) wedstrijden meegedaan. Na zijn succesvolle deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen van drie weken geleden waren de verwachtingen enigszins gespannen. Paul kwam aan de start van de 50 vrije slag en zijn doel was opnieuw binnen de 29 seconden te blijven.

Paul stond als 110e van de ruim 250 50-plussers ingeschreven en mocht net als Erik Huisman in het hoofdbad startten. Helaas lukte het Paul niet om weer binnen de 29 seconden te finishen. Zijn tijd van 29.74 zal hem niet tevreden stellen.

Misschien dat hij volgend jaar in Budapest dan maar een nieuwe poging moet wagen en dan eventueel nog enkele afstanden in moet schrijven.

%d bloggers liken dit: