Opgericht op 20 mei 1968
 

Marjo Goelema genomineerd voor Master van het jaar

Vrijdag 15 januari 2016 wordt in Aalburg de 22e editie gehouden van de Powerhouse Sport Awards. Jetty Duister is de drijvende kracht achter deze verkiezing en het is afgelopen jaar druk bezig geweest met het verzamelen van al het sport nieuws uit de de gemeenten Aalburg, Heusden, Waalwijk, Werkendam, Woudrichem en Zaltbommel. Voor 2015 is Marjo Goelema genomineerd in de categorie sportmaster van het jaar 2015.

Vorig jaar werd voor het eerst een prijs uitgereikt in de categorie master van het jaar en toen was Annette Wijnja de gelukkige om deze prijs in ontvangst te mogen nemen. Zij wist toen Justus van Nierop (atletiek) en Koos Verweij (atletiek) achter zich te houden. Dit jaar is Marjo Goelema in deze categorie genomineerd en zij heeft ook te maken met Koos en Justus. Daarnaast zijn ook Christian de Graaff (mountainbiken) en Chantal Bron (BMX) genomineerd.

Vrijdag avond van 19.00 uur worden in dAlburcht de prijzen bekend gemaakt en in de dagen daarvoor worden de punten verdeeld door Han Looijen (wethouder Zaltbommel), Pim Bouwman (wethouder Aalburg), Mariska Hak (Dussen), Arie Eikelenboom (manager zwembad AquaAltena, Oosterhout), Hans Verbeek (Wijk en Aalburg), Jarno Boutkam (Zwolle), Kees Klijn (Drunen), Paul Frenken (Nijmegen), Pieter Jan van Eck (Nieuwaal), Tom Oostra (Hoofdredactie Het Kontakt), Hans Brekelmans (Wethouder Waalwijk), Pieter van de Ven (Wethouder Werkendam).

%d bloggers liken dit: